Onderweg van de ene klant naar de andere, bij de eerste iets te laat vertrokken en bij de tweede dus iets te laat aangekomen. Het scheelt slechts een minuut of 7 maar het zette mij in een haastmodus. Ik ben de expert in timemanagement en ik kom te laat, dat wil ik niet. Het schoot mij ineens te binnen: ho, stop, waar ben ik mee bezig?

Energie

Bijgaande foto zette ik deze week op Facebook. Met daarin de tekst: your energy introduces you before you even speak. Daar moest ik aan denken toen ik bij klant 2 voor de deur stond. Erger dan de paar minuten te laat, is de onrustige energie die ik meeneem. Waar het fout ging? Ik had geen tijd gepland voor onvoorzien. Had drie afspraken achter elkaar gepland met nauwelijks ruimte er tussen, behalve natuurlijk de reistijd. En waarom? Beter een uurtje later naar huis, maar in rust en met de wetenschap dat ik aan alle drie de afspraken mijn volledige aandacht en energie had gegeven. Ik was het even vergeten!

Vergeet jij ook weleens tijd voor onvoorziene zaken in te plannen? Waardoor je van de ene afspraak naar de andere rent? Zet de afspraken eens met wat meer ruimte in je agenda, dat scheelt een hoop stress. Lukt het in jouw agenda niet om wat ruimer te plannen? Laat dan eens een professional mee kijken of en hoe het anders kan.