Over mij

Als ondersteuner in het werk (officemanager) en thuis (mantelzorg voor zieke partner, daarnaast twee kinderen en een hond) was ik gewend om georganiseerd en gestructureerd te leven. Na omstandigheden in mijn leven, de dood van mijn partner, tegelijk de vader van mijn kinderen, raakte ik het overzicht kwijt. Een fulltime baan, in mijn eentje de zorg voor twee kinderen en een verhuizing leidde tot een chronisch gebrek aan tijd en rust. Op het werk was het druk en thuis ook, ik bleef door rennen. Het werd chaos in mijn hoofd en in mijn omgeving. Dat ging een tijdje goed, ik heb nooit officieel een burn-out gehad, omdat ik wat handige trucs had om te overleven, maar ik kreeg wel serieuze gezondheidsklachten.

De structuur in mijn leven was weg. Ik had hulp nodig om uit de chaos te komen. Ik heb hulp in mijn naaste omgeving gezocht en gevonden. Voor mij werd in die tijd duidelijk dat een opgeruimde omgeving zorgt voor rust in mijn hoofd en dat een ontspannen leven prettig is.

Ik kan nu ontspannen leven, omdat ik weet wat mijn prioriteiten zijn, omdat ik durf te kiezen voor datgene wat belangrijk is. Ik heb geleerd om te schrappen wat overbodig is en ik heb geleerd om hulp te vragen.

En ik wil jou graag helpen, omdat je zo druk bent dat je het overzicht dreigt te verliezen, door je stap voor stap te begeleiden uit de chaos. Ik gun iedereen een ontspannen leven. Waarin er tijd is voor alles wat voor jou van belang is, zakelijk en prive! Zodat je een burn-out kunt voorkomen!

Sinds 2015 ben ik lid van de Nederlandse beroepsvereniging voor professional organizers.
logo-nbpo-tips-time-management
Lees hier de algemene voorwaarden van de NBPO.