Ervaringen

klant-image-default

Heidi Huiting
Monique heeft mijn beschikbare tijd inzichtelijk gemaakt via een weekplanning, dat heeft mij overzicht gegeven, daardoor voel ik mij meer ontspannen en kan ik beter mijn grenzen aangeven.

klant-image-default

Wendy Misram, ClickerCoach
Monique heeft mij geholpen om meer rust, structuur en discipline te krijgen zowel in mijn parttime baan als inkoopster in de zorgsector als in mijn eigen bedrijf. Je tips en adviezen zijn praktisch, concreet en direct toepasbaar in de praktijk. Niet alleen ik maar ook mijn leidinggevende en collega’s konden de resultaten direct ervaren. Zij waren onder de indruk van mijn nieuwe manier van werken. Doordat ik meer rust in mijn hoofd ervaar is het mij gelukt om in korte tijd en met materiaal van 1,5 jaar, een nieuwe online training te maken voor mijn bedrijf: trailermakmaken.

klant-image-default

Ton Boshuis, Boshuis Thuis in Water
Op aanraden van mijn vrouw een aantal sessies time management gevolgd bij Monique. Naast leuke gesprekken heb ik ook mij zelf beter leren kennen. Mijn agenda is nu een hulp bij het invullen van mijn dagen en mijn leven is in ieder geval overzichtelijker geworden.

Bedankt Monique.

klant-image-default

Marieke Zevenbergen, zangdocent, Zangschool Beesd
Monique Donga nam met me mijn bedrijfsvoering onder de loep en vanaf dat moment kwam er helderheid. Met haar duidelijke aanpak werpt ze licht op de zaak: Waar leg je je prioriteiten, waarom liggen ze dààr? Waar valt te winnen aan persoonlijk effectiviteit? Ik heb haar manier van doen daarin als zeer leerzaam en professioneel ervaren en raad haar daarom zeer aan als timemanagement coach.

klant-image-default

Marian Bosma, schrijfster van Diabetesvrij leven
Door coaching op de werkplek heeft Monique me niet alleen de theorie, maar ook de praktische kant van routinematig opruimen laten voelen. Het resultaat is dat ik nu zelf met meer gemak opruim en een heerlijk vrij bureau heb waaraan ik met plezier werk.

klant-image-default

Annette
Bedankt voor de prettige gesprekken, je hebt mij veel goede tips en adviezen gegeven! Je inzichten en enthousiasme zijn heel aanstekelijk. Een inzicht blijft echt “hangen” doordat je het verheldert met duidelijke (praktijk)voorbeelden. Je hebt gedegen kennis van zaken en de ervaringen die je deelt vond ik super interessant. Voor mij persoonlijk was je verhaal en het filmpje over de keien en kiezels een echte eye-opener. Veel van je adviezen zullen mij nog regelmatig van pas komen.

klant-image-default

Wouter Bus – Partner @ Park Accountants Adviseurs B.V.
Ik heb de met jouw training opgedane kennis en ervaringen vandaag op het werk toegepast en het werkt heel goed. Dank.
De training was erg leerzaam doordat je op heldere wijze de hoofdlijnen van de onderwerpen van timemanagement hebt behandeld en tevens met concrete voorbeelden hebt verduidelijkt en we direct ervaringen op konden doen en onderling uitwisselen aan de hand van praktische opdrachten.

klant-image-default

Anja Kool, Novicum BV
Ik vond de training informatief, onderhoudend en met een aantal eye-openers. Er was ruimte voor mijn inbreng, vragen en er waren leuke werkvormen.

klant-image-default

Karin Olij, trainer online marketing en sociale media Inventiv Media
Ik vond de training leuk en afwisselend.